alla kategorier

granulator

Hem>Produkter>granulator

1
Fabrikspris 3-50 kg/h GMP standard GLX-50 Automatisk valskomprimator pulvergranulator

Fabrikspris 3-50 kg/h GMP standard GLX-50 Automatisk valskomprimator pulvergranulator


Beskrivning

Användning

GLX-50 universal helautomatisk torrgranulator (Roller compactor) är den mest avancerade hemmagjorda i världen, som är designad och utvecklad på basis av GMP-koncept och egenskaper hos kinesiska patentläkemedel och biokemiska läkemedel.

Valskomprimator används allmänt för granulering i sådana industrier som apotek, livsmedel och kemiteknik, vilket är speciellt tillämpbart för granulering av material som är sårbara för att sönderdelas och ineffektiva eller agglomererade vid kontakt med våta och värme. 

Spannmålen som den producerar används direkt till granulatförpackningar, tabletter och fyllda kapslar.

Särdrag

1. Automatisk matning av luftflöde med undertryck gör att pulver kan transporteras in i en stängd rörledning som stoppar damm att flyga.

2. Omvänd rotation av konstant vridmoment Tysk servomotordriven dubbelskruv uppnår hög effektivitet och precisionsmatning vilket säkerställer kvaliteten på arken.

3. Högprecision pneumatiskt styrd excentrisk vals justerar dimensionen på plåttjockleken vilket säkerställer att två presshjul löper parallellt och gör att plåttjockleken och plåtens hårdhet blir jämn.

4. Effekten av W-typ med krökta ytkorn-arrangerande läge är utmärkt och fint pulver är mindre.

5. Fint pulver av luftflödesvibrerande siktanordning sugs direkt bort med vakuum och hastigheten av färdigt fint pulver kontrolleras till 5 % under.

6. Den övergripande lätt avtagbara designen, tar bara 20 minuter, underlättar rengöring och gör rengöring lätt acceptabel

7. Innan arbetet är avslutat, förrengör den självkonfigurerade undertrycksluftpumpen maskinens arbetskammare och suger bort resterande läkemedelspulver inuti materialhinken, laddningstrumman, presshjulets periferi, fullkorn och siktning.

8. Avancerad konfiguration av PLC och 10" pekskärm kontrollerar exakt matning, tryck, kraftmoment, hastighet, formel, arktjocklek, mängd pulvertillförsel och siktning, etc, och kommer att köra datavisning och kan även ladda upp server eller utskrift av IDS.

9. Spiralmatningsläge har syntetiserade fördelar med vertikal och platt matning och undviker samtidigt nackdelarna med vertikal och platt matning.

10. Det unika pneumatiska vibrationsskärmsystemet kan koordinera stjärnventilen för att fortsätta tömma material och återvinna det tunna pulvret. Det kan kontrollera tunna pulverhastigheten för de färdiga produkterna under 5%.

11. Det roterande elskåpet är kompakt i konstruktionen. Det är lätt för användaren att underhålla det.

12. Den helt slutna granultillverkningslådan kan koordinera de radiella upp- och nedpressningsremsorna och det axiella utrymmet, så att den kan uppfylla alla krav för att pressa olika typer av pulvertabletter. Den är sammansatt av skärm av W-typ, organiseringsremskiva av granulattyp, skärmskivor av vågtyp. Så granulerna är välorganiserade, med lägre halt av tunt pulver.

13. Den kan automatiskt lyfta mataren för att koordinera stjärntypen och skruvstången för att fortsätta mata material till pressremskivan för att vara lika med tjockleken och hårdheten på tabletterna.3. Spiralmatningsläge har syntetiserade fördelar med vertikal och platt matning och undviker samtidigt nackdelarna med vertikal och platt matning.

14. Det unika pneumatiska vibrationsskärmsystemet kan koordinera stjärnventilen för att fortsätta tömma material och återvinna det tunna pulvret. Det kan kontrollera tunna pulverhastigheten för de färdiga produkterna under 5%.

15. Det roterande elskåpet är kompakt i konstruktionen. Det är lätt för användaren att underhålla det.

16. Den helt slutna granultillverkningslådan kan koordinera de radiella upp- och nedpressningsremsorna och det axiella utrymmet, så att den kan uppfylla alla krav för att pressa olika typer av pulvertabletter. Den är sammansatt av skärm av W-typ, organiseringsremskiva av granulattyp, skärmskivor av vågtyp. Så granulerna är välorganiserade, med lägre halt av tunt pulver.

17. Den kan automatiskt lyfta mataren för att koordinera stjärntypen och skruvstången för att fortsätta mata material till pressremskivan för att vara lika med tabletternas tjocklek och hårdhet.

Ansökan

2

Maskindetaljer Förpackning

Maskindetaljer

3
4

6

Specifikationer
Modell         GLX-50GLX-300
Tabletteringskapacitetkg / h3 ~ 5050-400
Granlating kapacitet                kg / h3 ~ 3550 ~ 250
Klämrullens rotationshastighetrpm3 ~ 303 ~ 34
Klämrullens rotationshastighetrpm20 ~ 2005 ~ 300
Uträtning av rotationshastighetrpm5 ~ 13050 ~ 150

Spannmålsspecifikation        

Φmm10 ~ 80 / 2 ~ 0.18
KlämvalstryckKN984300
LuftkälltryckMpa0.4 ~ 0.70.4 ~ 0.7
luftförbrukningm³ / min0.120.5
Huvudmaskinens strömKw819.5
HjälpmaskinkraftKw35
Huvudmaskinens viktKg8002500
Övergripande dimensionL x B x H mmX x 1000 1000 2100X x 1000 1700 2500


UNDERSÖKNING