alla kategorier

Företagsprofil

Hem>Om Oss>Företagsprofil

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd grundades 1993. Företaget har alltid strävat efter att utveckla kinesiska läkemedelsmaskiner och överträffa den europeiska tekniska nivån för läkemedelsmaskiner, samt forska och utveckla nya läkemedelsmaskiner. Med ett koncept av "humanism orienterad och betala tillbaka till landet" har vi kontinuerligt erbjudit effektivare, intelligentare, lägre energiförbrukning och mer stadiga nya produkter, som hyllades av alla nivåer av myndigheter och vunnit utmärkelser och kraftfullt stöd och erkännande från kunder.

Företaget tar blisterförpackningsmaskin och olika granuleringsmaskiner som två serieledande produkter. Och engagerad i att ge kunderna en hel rad solida förberedelser och lösningar.

Med en årlig produktionskapacitet på över 10 miljoner USD har produkterna som tillverkats av detta företag sålts i mer än 30 provinser (kommuner) eller autonoma distrikt i Kina och exporterats till mer än 30 länder eller regioner inklusive USA, Kanada, Brasilien, Australien , Ryssland, Malaysia, Vietnam, Taiwan, Macau, Tyskland, Bangladesh, Indien. Företaget har kontor och distributörer i Ryssland, Pakistan, USA, Australien, Indien, Tyskland, Bangladesh och andra platser. Produkterna har satts i produktiv drift av över 2000 inhemska och internationella läkemedelsföretag, vunnit ett mycket uppskattat muntligt rykte och byggt upp en attraktiv företagsimage och ett känt varumärke för detta företag.

Företaget har godkänt ISO9001 kvalitetssystem och CE-certifikat, alla organiserar produktionen enligt arbetsrätt och säkerhet Produktion låg strikt.

Vårt företag kommer hjärtligt välkomna vänner från olika kretsar och nya och gamla kunder att besöka oss för affärer och skapa en ännu ljus framtid med oss ​​hand i hand.


Huvudprodukter:
Granuleringsmaskin
Mixergranulator med hög skjuvning
Blandningsmaskin
Blisterförpackningsmaskiner
Automatisk höghastighets blisterförpackningsmaskin
Höghastighets blisterförpackningsmaskin